دانلود پروژه روشنایی فنی
نام فایل: پروژه روشنایی فنی موضوع: پروژه کامل درس روشنایی فنی و پروژه
پروژه کامل درس روشنایی فنی میباشد این فایل با فرمت word میباشد که قابلیت ویرایش را هم دارد این پروژه با دقت و ظرافت خاصی تهیه و تکمیل شده است که برای دانشجویان رشته برق صنعتی و برق ساختمان و الکترونیک است.
...
فرمت فایل: DOCX (ورد 2007) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 13
نوشته شده توسط حدیث عظیمی در دوشنبه 92/9/18 |
نظرات ()
مقاله کامل و جامع موتورهای دالاندر
مقاله کامل و جامع موتورهای دالاندر
این فایل شامل یک مقاله تحقیقی کامل راجع به موتورهای دالاندر میباشد شامل انواع اتصالات-تعداد دور - کنترل سرعت- محاسبات توان و گشتاور و ... میباشد که برای دانشجویان رشته برق آماده دانلود میباشد.فرمت فایل word 2007 میباشد که قابلیت ویرایش را هم دارد.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 34
نوشته شده توسط حدیث عظیمی در دوشنبه 92/9/18 |
نظرات ()
مقاله جامع (تحقیق) در مورد موتورهای القایی
یک مقاله کامل و جامع در مورد موتورهای القایی میباشد که شامل تاریخچه موتورهای القایی-اجزای آن و شرح اجزا بطو کامل با تصاویر-انواع موتورها و توضیحات و محاسبات هر نوع با تصاویر-مزایا و معایب هر کدام-ویژگیهای هر کدام-منحنی مشخصه ها-استاندارها و پلاک موتورهای القایی-انواع حفاظتهای موتورها و مکانیزاسیون نگه داری آنها-کلاسهای عایقبندی این نوع موتورها-نحوه و نوع سیم پیچی آنها-عیب یابی و انواع اتصالات این نوع موتورها...
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 49
نوشته شده توسط حدیث عظیمی در دوشنبه 92/9/18 |
نظرات ()
بررسی تکنولوژی سیستمهای نمایشگر OLEDs
بررسی تکنولوژی سیستمهای نمایشگر OLEDs
چکیده: OLED مخفف کلمات (Organic Light Emitting Diode) است و به معنای دیودهای ارگانیکی پخش کننده نور می باشد. با تکنولوژی OLED به زودی شاهد خواهیم بود که صفحات نمایشی ساخته می شوند که با وجود ابعاد بسیار بزرگ، نازک و سبک هستند و مهم ترین ویژگی آنها مصرف بسیار پایین انرژی است. یکی از دلایل کاهش مصرف انرژی در این صفحات حذف نور پس زمینه است. بیشتر انرژی مصرفی در تلویزیون های LCD در جهت تولید و پخش نور پس زمینه مصرف می شود و در مورد شارژ باتری تلفن های همراه نیز این مسئله صادق است. با حذف نور پس زمینه انرژی مصرفی تا حد زیادی تقلیل می یابد. صفحات OLED داری روشنی و وضوح بالایی هستند زیرا لایه های مواد ارگانیک بسیار نازک است و هادی خوبی برای جریان برق می باشند. در ساخت این صفحات از چندین لایه بندی استفاده می شود، از طرفی صفحات OLED مانند صفحات LCD دارای شیشه محافظ نیستند و این خود باعث میشود تا جذب نورهایی که در LCD صورت می گیرد در OLED وجود نداشته باشد و نور بدون واسطه به چشم بیننده برسد. در این مقاله در مورد چگونگی پیدایش این فناوری ، کاربردها OLED، و مزیت ها ،معایب آن ها بحث می کنیم...
...
فرمت فایل: PDF
تعداد صفحات: 10
نوشته شده توسط حدیث عظیمی در دوشنبه 92/9/18 |
نظرات ()
تجهیزات پست های فشار قوی
آشنایی با پست های فشار قوی
تجهیزات پست های فشار قوی به همراه شکل کلیه تجهیزات
پروژه ای کامل جهت آشنایی با تجهیزات پست فشار قوی و ارائه دانشجویی
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 102
نوشته شده توسط حدیث عظیمی در دوشنبه 92/9/18 |
نظرات ()
نیروگاه بادی
چکیده: احتمالا نخستین ماشین بادی توسط ایرانیان باستان ساخته شده است و یونانیان برای خرد کردن دانهها و مصریها ، رومیها و چینیها برای قایقرانی و آبیاری از انرژی باد استفاده کردهاند. بعدها استفاده از توربینهای بادی با محور قائم سراسر کشورهای اسلامی معمول شده و سپس دستگاههای بادی با محور قائم با میلههای چوبی توسعه یافت و امروزه نیز ممکن است در برخی از کشورهای خاورمیانه چنین دستگاههایی یافت شوند.
در قرن 13 این نوع توربینها توسط سربازان صلیبی به اروپا برده شد و هلندیها فعالیت زیادی در توسعه دستگاههای بادی مبذول داشتند، بطوری که در اواسط قرن نوزدهم در حدود 9 هزاز ماشین بادی به منظورهای گوناگون مورد استفاده قرار میگرفته است. در زمان انقلاب صنعتی در اروپا استقاده از ماشینهای بادی رو به کاهش گذاشت. استفاده از انرژی باد در ایالات متحده از سال 1854 شروع شد. این ماشینها بیشتر برای بالا کشیدن آب از چاههای آب و بعدها برای تولید الکتریسیتهاستفاده شد. بزرگترین ماشین بادی در زمان جنگ جهانی دوم توسط آمریکائیها ساخته شد. شوروی سابق در سال 1931 ماشینی بادی با محور افقی بکار انداختند که انتظار میرفت 100 کیلو وات برق به شبکه بدهد. ارتفاع برج 23 متر و قطر پرهها 30.5 متر بود.
...
فرمت فایل: PPT (پاورپوینت) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 47
نوشته شده توسط حدیث عظیمی در دوشنبه 92/9/18 |
نظرات ()
گزارش کارآموزی در مخابرات
گزارش کارآموزی در مخابرات
این مقاله شامل 15 فصل می باشد که علاوه بر اینکه می توان به عنوان یک گزارش کار آموزی استفاده کرد توضیحات جامعی در مورد مخابرات ایران ،دستگاه ها ، سیستم ها و ... در بر دارد که به عنوان یک رفرنس می توان مورد استفاده قرار گیرد ...
فهرست:
- فصل اول مقدمه
- فصل دوم طراحی شبکه
- فصل سوم فیبر نوری
- فصل چهارم ارتباط راه دور
- فصل پنجم سیستمهای دیجیتال
- فصل ششم سوئیچ ها
- فصل هفتم سوئیچ های محلی
- فصل هشتم سوئیچ های بین شهری
- فصل نهم دیتا
- فصل دهم شبکه موبایل
- فصل یازدهم سیگنالینگ
- فصل دوازدهم فناوری اطلاعات
- فصل سیزدهم سوئیچ راه دور
- فصل چهاردهم شبکه های هوشمند
- فصل پانزدهم مایکروویو
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 87
نوشته شده توسط حدیث عظیمی در دوشنبه 92/9/18 |
نظرات ()
مقاله اجزای توربین گازی
مقاله اجزای توربین گازی
چکیده: از زمان تولد توربینهای گازی امروزی در مقایسه با سایر تجهیزات تولید قدرت , زمان زیادی نمی گذرد . با این وجود امروزه این تجهیزات به عنوان سامانه های مهمی در امر تولید قدرت مکانیکی مطرح می باشند . از تولید انرژی برق گرفته تا پرواز هواپیماهای مافوق صوت همگی مرهون استفاده از این وسیله سودمند می باشند . ظهور توربینهای گازی باعث پیشرفت زیادی در رشته های مهندسی مکانیک , متالورژی و سایر علوم مربوطه گشته است . بطوری که پیدایش سوپرآلیاژهای پایه نیکل و تیتانیوم به خاطر استفاده آنها در ساخت پره های ثابت و متحرک توربینها که دماهای بالایی در حدود 1500 درجه سانتیگراد و یا بیشتر را متحمل می شوند, از سرعت بیشتری برخوردار شد . به همین خاطر امروزه به تکنولوژی توربینهای گازی تکنولوژی مادر گفته می شود و کشوری که بتواند توربینهای گازی را طراحی کند و بسازد هر چیز دیگری را هم می تواند تولید کند .
همانطور که بیان گردید از این تجهیزات در نیروگاهها برای تولید برق ( معمولا برای جبران بارپیک) موتورهای جلوبرنده (هواپیما ,کشتیها و حتی خودروها) , در صنایع نفت و گاز برای به حرکت درآوردن پمپها و کمپرسورها در خطوط انتقال فراورده ها و... استفاده می شود که امروزه کاربرد توربینهای گازی در حال گسترش می باشد...
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2007 - 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 6
نوشته شده توسط حدیث عظیمی در دوشنبه 92/9/18 |
نظرات ()
پایان نامه رادار
چکیده: به طور کلی رادار وسیله ای است برای جمع آوری اطلاعات از اشیاء یا هدفهای دور به وسیله ی فرستادن امواج الکترومغناطیس به سمت آنها و تجزیه و تحلیل سیگنال برگشتی و در نهایت به تصویر کشاندن نتایج حاصل. رادار به عنوان یکی از وسایل عمده کمک ناوبری، دستگاهی است که استفاده کننده را قادر می سازد اشیاء یا هدفهای موجود در فواصل دور را تقریباً در هر شرایطی، از جمله وضعیت نامناسب جوّی، تاریکی شب و هوای مه آلود، کشف و موقعیت آنها را تعیین کند. همچنین رادار وسیله ای است برای اندازه گیری دقیق فاصله هر جسم یا هدفی که می بیند و کشف می کند. رادار علاوه بر این که موقعیت سایر اجسام و اهداف نظیر هواپیماها و کشتیها را به صورت اطلاعات فاصله و سمت نسبت به موقعیت خود مشخص می کند، برای تعیین موقعیت خودمان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این همان نقطه یابی برای ناوبری است. کاربردهای مختلف یک دستگاه رادار باعث شده تا از آن به عنوان یکی از با اهمیت ترین وسایل در عملیات ناوبری نام برده شود. در این پایان نامه طی چهار فصل، اساس کار رادار، عوامل موثر در عملکرد رادار، کاربردهای رادار و اجزای سیستم رادار به ترتیب تشریح می-شوند. از آنجا که این پایان نامه صرفاً به منظور ارائه یک شناخت عمومی و مقدماتی تدوین شده، از این رو سعی شده است که مطالب به صورت کلّی و ساده بیان شوند.
فهرست:
- مقدمه
- فصل اول: اساس کار رادار
- تاریخچه رادار
- شناخت و تعریف رادار
- اساس کار رادار
- انعکاس امواج
- شکل موج رادار
- فرکانس تکرار پالس
- زمان تکرار پالس
- عرض پالس
- زمان استراحت پالس
- فرمول تعیین فاصله هدف
- مایل راداری
- تعیین فاصله به وسیله رادار
- خطای محاسبه فاصله و سمت
- فصل دوم: عوامل موثر در عملکرد رادار
- عوامل موثر در عملکرد رادار
- شرایط جوی
- ارتفاع هدف نسبت به ارتفاع آنتن
- مشخصه های هدف
- عوامل موثر در تعیین حداکثر برد رادار
- عوامل موثر در تعیین حداقل برد رادار
- بازتاب دوبل
- معادله رادار
- قدرت رادار
- سیکل کار رادار
- فصل سوم: کاربردهای رادار
- انواع مختلف سیستمهای رادار
- سیستم رادار پالسی
- سیستم رادار داپلریی موج پیوسته
- سیستم رادار موج پیوسته با مدولاسیون فرکانس
- سیستم رادار موج پیوسته با مدولاسیون پالسی
- سیستم رادارهای آرایه فازی
- مقایسه رادارهای پالسی و رادارهای موج پیوسته یاCW
- کاربردهای مختلف سیستم رادار
- رادارهای ناوبری
- رادارهای جستجوگر
- رادارهای مراقبت
- رادارهای ردگیری یا کنترل آتش
- رادارهای ارتفاع یاب
- رادارهای بیکن
- فصل چهارم: اجزای سیستم رادار
- بلوک دیاگرام سیستم رادار
- فرستنده رادار
- گیرنده رادار
- آنتن رادار
- نشان دهنده رادار
- کاربری سیستم رادار
- نحوه ی روشن کردن رادار
- ایمنی
- فهرست منابع و مآخذ
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 71
نوشته شده توسط حدیث عظیمی در دوشنبه 92/9/18 |
نظرات ()
استاندارد طراحی بهینه پست های 230 و 400 کیلو ولت
دانلود استاندارد طراحی بهینه پست های 230 و 400 کیلو ولت
چکیده: در پست های فشار قوی وجود سیستم زمین با مقاومت ثابت برای عملکرد صحیح رله های حفاظتی ضروری است و احتمال شکست عایقی و در نتیجه برقدار شدن بدنه تجهیزات همواره وجود دارد.
...
فرمت فایل: PDF
تعداد صفحات: 76
نوشته شده توسط حدیث عظیمی در دوشنبه 92/9/18 |
نظرات ()